Mitten av januari 2022

4 månader sedan jag uppdaterade Kasper-sidan.  Höst-vinterperiod och det är inte lika lätt att vara ute och öva /leka på samma sätt som i somras. Vi går fortfarande en hel del på dagarna så det är bra. Vintern kom tidigt i år med mycket kyla redan i november och halva december. Roligt med snö tycker Kasper.
.

I skrivande stund är Kasper 1 år och 5 månader gammal. I princip färdigvuxen kroppsligt. dock finns det lite extra att önska mentalt, men det ska väl lugna ned sig lite efter ca 2 år har jag hört. Vi får se. Det blev en hel del promenader under hösten vintern och bilder på dessa komemr här:

.

Häromdagen så klippte jag Kasper. Det började bli så långhårigt aå det var svårt att få bort tovorna ur pälsen på honom. 

.

Så nu är han kortklippt igen (13mm). Har fåt hem ett bättre verktyg för att få tassar/nos lite mer lätthanterat också. Desutom som en extra bonus så tillät Kasper oss att använda klofilen häromveckan. Stora framsteg. Nu kan vi även klippa klorna på honom.

Avslutar med en bild där Kasper faktiskt inte var med. Det var norrsken i luften i Kungsängen. Första gången jag fick se det på riktigt. Häftigt. Bilden är från min kamera när jag tar kort på Sofia som tar kort på norrskenet.

.

Nästa uppdatering någon gång under våren.